gijsbers_82

Het bedrijfspand tot 1989

Na jaren lang als monteur bij verschillende autobedrijven te hebben gewerkt, startte H.A. Gijsbers – reeds jaren automonteur in hart en nieren – begin 1982 zijn eigen garage onder de naam Autobedrijf H.A. Gijsbers.

Het eerste bedrijfspand was gevestigd aan de Admiraal de Ruyterstraat. In de kleine showroom plaats aan maar liefst 4 (!) auto’s, en de werkplaats had – ondanks de eveneens bescheiden afmetingen – twee werkbruggen.

Na een gestage groei werd 6 jaar later het huidige pand aan de Industriestraat betrokken. Dit was een enorme vooruitgang, met een zeer ruime werkplaats en dito showroom, kantoorruimte en veel ruimte om het pand. Grote vooruitgang is daarnaast de praktische ligging – niet ver van het centrum maar toch prominent aan een belangrijke uitvalsweg, aan de rand van het Aaltense industrieterrein ’t Broek.

Advertentie

Advertentie uit december 1982

Midden jaren 90 trad zoon Jos toe, na een afgeronde opleiding autotechniek, even daarna volgde zoon Gerben, eveneens opgeleid als monteur en al ervaren VW-Audi specialist.

Na de gestage groei is het bedrijf, met een gemiddeld aantal occasions van 35 dankzij brede contacten in en buiten de regio, doorgegroeid naar een bedrijf met voor ieder een gewenste auto.

Service is het sleutelwoord, en een compleet pakket diensten (leenauto / auto op bestelling / zoekopdracht / schade / service) wordt nagestreefd.